Consultancy

Naast het leveren van diensten zoals webdesign en software op maat zijn wij ook een goede partner op het gebied van consultancy. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van internet ontwikkeling hebben we veel kennis opgedaan op allerhande gebieden, zoals het inrichten van een cloud-omgeving voor uw bedrijf of het aanbieden van úw diensten via internet.

Veel van onze klanten hebben vragen over de mogelijkheden die internet en e-commerce voor hun specifieke bedrijfstak kunnen bieden. Wij geven graag advies over de mogelijkheden die er zijn. Denk hierbij aan Google Analytics, Google Adwords, VOIP (Voice Over IP), SEO (Search Engine Optimalisation) waarbij uw website beter gevonden wordt via zoekmachines en u dus meer mensen bereikt, of denk aan de mogelijkheden van cloudcomputing, zoals bijvoorbeeld het afnemen van diensten van Google Apps voor het ondersteunen van uw dagelijkse werkzaamheden.

Deviation geeft advies op al deze gebieden en we helpen u mee om uw bedrijf te laten groeien in de digitale wereld. Heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek, dan kunt u het beste snel contact met ons opnemen.

Overige diensten

Webdesign

Software Development