Kwaliteit voorop

Al meer dan vijf jaar is Deviation inmiddels een bedrijf waarbij kwaliteit voorop staat. In den beginne van het internet kwamen internet bedrijven als paddestoelen uit de grond. Veel van deze bedrijven zagen brood in het opkomende internet en de ontwikkeling van websites. Helaas bleken veel van deze bedrijven niet succesvol te zijn, omdat er toch enige specialistische kennis noodzakelijk is om een goede website te bouwen. Het is meer dan knippen-plakken en anders dan het maken van een Word document.

Deviation is altijd bezig geweest met het ontwikkelen van websites volgens de nieuwste technische mogelijkheden en met een hoge kwaliteit. Een website is namelijk een visitekaartje van uw bedrijf en tegenwoordig is zelfs uw website vaak een belangrijk onderdeel in uw acquisitie en dienstverlening. Naast een goede grafische vormgeving van uw website is ook de achterliggende techniek zeer belangrijk en dient het onderhoud u niet veel tijd te kosten. Wij leveren u alle diensten om een dergelijke website te realiseren én te beheren.

Wat wij doen

Wij leveren u alle diensten om uw website te kunnen realiseren. Daaronder verstaan wij het bespreken van de wensen en geven van advies over de mogelijkheden; het opstellen van een plan van aanpak; het registreren van de domeinnaam; het ontwerpen van de layout van uw website in uw huisstijl; het bouwen van functionaliteiten zoals een webshop, administratiesysteem of contactformulier; het hosten van uw website online en tenslotte het leveren van support op uw website nadat wij hem hebben opgeleverd.

Het hele pakket kunt u bij ons afnemen, waardoor u alle zorgen uit handen geeft en maar één aanspreekpunt heeft voor alles rondom uw website. Het technische beheer is bij ons in goede handen, met ervaren programmeurs en ingenieurs hebben wij een stabiele en state-of-the-art omgeving en kunt u een hoge kwaliteit service verwachten. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten, bijvoorbeeld over webdesign, software development of consultancy. Kijk dan gerust rond op de desbetreffende pagina's. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via onze contact pagina.